First 48 (hours)

"De geboorte van je baby is een enorme gebeurtenis.
Na maanden van wachten mag je eindelijk je wonder zien en vasthouden."

.


Na de geboorte van een baby gebeurt er heel veel met jou en om je heen. Tijdens die drukke momenten komen alle prachtige clichés voorbij: je gaat vingers en tenen tellen. Je verbaast je over de dons met haar die je kindje al heeft en je probeert elk detail van je kleintje in je op te nemen als het lekker in je armen ligt te slapen.

Een First 48 fotoreportage is een speciale reportage voor gezinnen die deze eerste uren van hun baby willen vastleggen. Ouders die graag de allereerste gewone, maar zo bijzondere momenten gefotografeerd willen hebben. Dit doe ik zonder dat de hele bevalling en geboorte wordt vastgelegd.

De foto’s worden gemaakt bij jullie thuis of in het ziekenhuis/geboortecentrum binnen de eerste 48 uur na de geboorte van jullie baby. We kijken samen naar de meest geschikte plekken hiervoor. Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat er een ongedwongen sfeer is, waarop jullie volledig jezelf kunnen en mogen zijn. Hierdoor ontstaan er spontane foto’s waarop jullie, samen met je kleintje, op een natuurlijke manier worden vastgelegd. Je kunt hierbij denken aan een voeding, een verschoning of de eerste keer dat je kindje in bad gaat.

De eerste uren en dagen na een bevalling gaan in een roes aan je voorbij. De First 48 fotoreportage is de perfecte manier om deze momenten als een herinnering te kunnen bewaren.

Die kleine teentjes en die eerste grote geeuwen die wil je levenslang koesteren.


Naast deze reportage is het ook mogelijk om de geboorte zelf te laten fotograferen. Meer informatie hierover vindt je hier

De eerste uren met je pasgeboren baby zijn kostbaar en het is voor mij een eer om deze momenten voor jullie vast te leggen.


First 48

€ 385,00


Ongeveer 1,5 uur durende fotoreportage

20 digitale bestanden in hoge resolutie naar keuze

Mogelijkheid tot afname van extra digitale bestanden

Inclusief harmonicaboekje met 12 tot 16 foto'sAfname extra digitale bestanden


Mochten jullie meer digitale foto's willen afnemen dan kan dat voor de volgende prijzen:

1 extra digitaal bestand: €15,00

5 extra digitale bestanden: €70,00

10 extra digitale bestanden: €135,00

15 extra digitale bestanden: €215,00


Let op:


Bovenstaande tarieven zijn inclusief reiskosten voor zover binnen een straal van 15km vanaf postcode 4706LP (Roosendaal). Daarbuiten wordt €0,40 per km gerekend.