Newborn/baby

Een van de meest bijzondere momenten in je leven is het krijgen van een kindje. Een newbornshoot is een bijzondere herinnering aan deze periode. Een fijne ontspannen en pure shoot waarbij het natuurlijk gaat om jullie pasgeboren kindje, maar vooral om jullie connectie, jullie liefde voor elkaar.

Newbornshoot fotograaf Roosendaal Mijke Bressers

In overleg plannen we wanneer jullie graag de newbornreportage willen laten plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld al kort na de geboorte of juist wanneer jullie baby al een paar weken oud is en al gericht begint te kijken.

Tijdens de reportage wordt rekening gehouden met het ritme van de baby. Het belangrijkste is dat jullie baby zich comfortabel voelt. Als de kleine zich even niet lekker voelt, is er altijd ruimte voor een extra voeding of een knuffelmomentje. Deze tijd calculeren we ook in tijdens de reportage

Een lifestyle newbornreportage vindt plaats bij jullie thuis, lekker rustig in jullie eigen, veilige omgeving. Lifestyle houdt in dat jullie als gezin centraal staan. Natuurlijk is er veel aandacht voor jullie baby en wordt hij/zij veelvuldig gefotografeerd, maar ik breng jullie ook als gezin in beeld. Dit probeer ik zo ongedwongen mogelijk te doen. Geen “zeg-eens-cheese” foto’s, maar juist de momenten waarop jullie aandacht voor elkaar hebben en niet aan het poseren zijn.

Een newbornshoot vindt plaats wanneer jullie kindje tussen de 2 en 6 weken oud is We plannen samen een geschikt moment. De één kiest bewust voor heel snel na de geboorte, de ander heeft dit liever wat later.

Een babyshoot vindt plaats wanneer jullie kindje tussen de 6 en 12 weken oud is. Hij of zij is zich dan al bewuster van zijn/haar omgeving en zal dus gerichter kijken en bewuster glimlachen. Hieronder zie je voorbeelden van een babyshoot.

Prijzen en pakketten

Pakket 1

€295,00

- Inclusief 10 digitale foto's in hoge resolutie welke je zelf kunt kiezen uit een online galerij
- Een ongedwongen en gezellige fotoreportage zonder tijdsdruk
- Kledingadvies

Pakket 2

€385,00

- Inclusief 20 digitale foto's in hoge resolutie welke je zelf kunt kiezen uit een online galerij
- Kledingadvies
- Een ongedwongen en gezellige fotoreportage zonder tijdsdruk
- miniharmonicaboekje met 12 tot 16 foto's t.w.v €29,50

Afname extra digitale bestanden


Mochten jullie meer digitale foto's willen afnemen dan kan dat voor de volgende prijzen:

1 extra digitaal bestand: €15,00

5 extra digitale bestanden: €70,00

10 extra digitale bestanden: €135,00

15 extra digitale bestanden: €215,00Let op:


Bovenstaande tarieven zijn inclusief reiskosten voor zover binnen een straal van 15km vanaf postcode 4706LP (Roosendaal). Daarbuiten wordt €0,40 per km gerekend.