Newborn/baby

Een van de meest bijzondere momenten in je leven is het krijgen van een kindje. Een newbornshoot is een bijzondere herinnering aan deze periode. Een fijne ontspannen en pure shoot waarbij het natuurlijk gaat om jullie pasgeboren kindje, maar vooral om jullie connectie, jullie liefde voor elkaar.


In overleg plannen we wanneer jullie graag de newbornreportage willen laten plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld al kort na de geboorte of juist wanneer jullie baby al een paar weken oud is en al gericht begint te kijken.

Een lifestyle newbornreportage vindt plaats bij jullie thuis, lekker rustig in jullie eigen, veilige omgeving. Lifestyle houdt in dat jullie als gezin centraal staan. Natuurlijk is er veel aandacht voor jullie baby en wordt hij/zij veelvuldig gefotografeerd, maar ik breng jullie ook als gezin in beeld. Dit probeer ik zo ongedwongen mogelijk te doen. Geen “zeg-eens-cheese” foto’s, maar juist de momenten waarop jullie aandacht voor elkaar hebben en niet aan het poseren zijn.


Tijdens de reportage ga ik graag jullie huis door, op zoek naar de mooiste en lichtste plekjes voor de foto’s. Ruimtes die vaak in aanmerkingen komen zijn; de huiskamer, de ouderslaapkamer, maar ook de kinderkamer of zolderkamer kunnen mooie plekjes zijn. Dit is afhankelijk van de lichtval en de grootte van de ruimte.

Tijdens de reportage wordt rekening gehouden met het ritme van de baby. Het belangrijkste is dat jullie baby zich comfortabel voelt. Als de kleine zich even niet lekker voelt, is er altijd ruimte voor een extra voeding of een knuffelmomentje. Deze tijd calculeren we ook in tijdens de reportage.