Newborn

Een van de meest bijzondere momenten in je leven is het krijgen van een kindje. Een newbornshoot is een bijzondere herinnering aan deze periode. Een fijne ontspannen en pure shoot waarbij het natuurlijk gaat om jullie pasgeboren kindje, maar vooral om jullie connectie, jullie liefde voor elkaar.

newbornfotoshoot Roosendaal

In overleg plannen we wanneer jullie graag de newbornreportage willen laten plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld al kort na de geboorte of juist wanneer jullie baby al een paar weken oud is en al gericht begint te kijken.

Tijdens de reportage wordt rekening gehouden met het ritme van de baby. Het belangrijkste is dat jullie baby zich comfortabel voelt. Als de kleine zich even niet lekker voelt, is er altijd ruimte voor een extra voeding of een knuffelmomentje. Deze tijd calculeren we ook in tijdens de reportage.

Newbornshoot Roosendaal Mijke Bressers fotografie

Een lifestyle newbornreportage vindt plaats bij jullie thuis, lekker rustig in jullie eigen, veilige omgeving. Lifestyle houdt in dat jullie als gezin centraal staan. Natuurlijk is er veel aandacht voor jullie baby en wordt hij/zij veelvuldig gefotografeerd, maar ik breng jullie ook als gezin in beeld. Dit probeer ik zo ongedwongen mogelijk te doen. Geen “zeg-eens-cheese” foto’s, maar juist de momenten waarop jullie aandacht voor elkaar hebben en niet aan het poseren zijn.

Een newbornshoot vindt plaats wanneer jullie kindje tussen de 2 en 6 weken oud is We plannen samen een geschikt moment. De één kiest bewust voor heel snel na de geboorte, de ander heeft dit liever wat later.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie, dan hoor ik het graag! Twijfel je over wanneer je de reportage wilt laten plaatsvinden of waar je dit wil doen, dan kan je altijd even contact met mij opnemen om te overleggen. 

De prijs voor een newbornshootvindt je hier: Info en prijzen

Follow me on Instagram
@mijke.bressers