De suikerfabriek in Zevenbergen


Een ruime industriële locatie met veel lichtinval. Een super mooie locatie voor fotoshoots! De ruimte waar we mogen fotograferen is officieel het Ketelhuis van de Suikerfabriek.


Op de benedenverdieping zijn meerdere ruimtes waar we gebruik van kunnen maken. Deze ruimtes zijn ook veilig voor kleine kinderen, maar het blijft wel een oude bedrijfsruimte. Hou er dus rekening mee dat er wat gruis e.d. kan liggen.


Er zijn twee verdiepingen welke we kunnen bereiken met een open trap. Op iedere verdieping is een open balustrade. Belangrijk dus om kleine kinderen niet alleen op de trap of bij de balustrade te laten lopen. Mochten we hier fotograferen dan dienen kleine kinderen altijd onder streng toezicht van een volwassene te zijn.


De locatie is niet verwarmd, het warmt wel gemakkelijk op wanneer de zon volop schijnt. Maar het is dus aan te raden om in de koudere maanden een vest mee te nemen.


Huurprijs:

Helaas is er wel een huurprijs voor deze locatie. Mocht je hier graag een fotoreportage willen dan betaal je €65,00 extra bovenop het fotopakket dat je kiest.