Baby's first year

Je bent in verwachting! Een spannende tijd, of het nou je eerste zwangerschap of een volgende is. Je voelt je anders, jouw buik wordt groter en jij voelt het kindje bewegen. In deze periode zijn er veel speciale momenten en deze kun je vast laten leggen met een zwangerschapsfotoshoot. Later is het fantastisch om terug te zien hoe je er uitzag met die mooie dikke buik, waar je kindje veilig inzat.


Als jullie kindje geboren is breken er nog veel meer bijzondere momenten aan. Stukjes tijd die je wilt vastleggen en koesteren. In het eerste jaar verandert er ontzettend veel. Van een kleine baby, naar een kruipende, zittende en uiteindelijk lopende dreumes. 


"Wat is er nou mooier dan al die mijlpalen vast te laten leggen?
Hier kan ik zeker en met heel veel liefde iets in betekenen!"

Baby's first year

Ik volg jullie gedurende een jaar. We spreken vijf momenten af waarop ik jullie fotografeer in een omgeving van jullie keuze. Dat kan bij jullie thuis zijn of op een mooie buitenlocatie. Mochten er al oudere broertjes of zusjes zijn, dan worden deze er natuurlijk bij betrokken. 


Een voorbeeld hoe we de 5 minisessies kunnen inplannen:

  • Een zwangerschapsshoot. Deze vindt plaats tussen de 30-35 weken zwangerschap. Dan ben je nog fit genoeg, maar heb je al een hele mooie buik.
  • Een newbornshoot. Jullie kindje is dan tussen de 2 en 6 weken oud. We plannen samen een geschikt moment. De één kiest bewust voor heel snel na de geboorte, de ander heeft dit liever wat later.
  • Rond de periode dat jullie kindje 3 maanden is. Vaak kunnen ze dan al op hun buik liggen en het hoofdje optillen.
  • Met 7,5 maand; jullie kindje is weer enorm veranderd, heeft veel geleerd en kan dan zitten.
  • En rondom de eerste verjaardag plannen we de laatste shoot. Misschien loopt jullie kindje dan al. Hoe dan ook, dit is een prachtige afsluiting van de reportage.


Liever geen zwangerschapsreportage, dat kan ook! We kunnen dan een extra minisessie plannen in het eerste jaar of we voegen bijvoorbeeld twee minisessies samen waardoor er één wat grotere reportage is bijvoorbeeld bij de newbornreportage.

De 5 minishoots duren 20 minuten tot max 30 minuten. Per reportage krijg je 4 digitale foto’s in hoge resolutie.

De kosten voor dit pakket zijn €475,-.


De foto's worden na afloop in een online galerij aangeboden waar je zelf de keuze kunt maken welke 4 foto's je wilt ontvangen. Het is bij elke minishoot mogelijk om meer digitale bestanden af te nemen.