Portret Fotograaf Roosendaal Funeral of my youth
Portret Fotograaf Roosendaal Funeral of my youth

Wat een te gekke fotoshoot was dit!


Eind maart kreeg ik per mail een aanvraag voor een Funeral of my youth fotoshoot.

Hier had ik nog nooit van gehoord en na even op internet en pinterest speuren kreeg ik al snel een goed beeld en begon het ook wel te kriebelen want dit leek mij wel heel erg leuk om te doen!

De fotoshoot was een verrassing voor de dochter van de aanvrager, zij werd namelijk bijna dertig en had dit als thema voor haar feest. Hoe leuk om dan ook bijpassende foto's te hebben, want ja je wordt maar 1x dertig jaar!


Op zoek naar een passende locatie in Roosendaal kwam ik terecht bij een stuk bos wat eerder dit jaar voor een deel was afgebrand. Deze dode zwartgeblakerde bomen en struiken waren wel een heel passend decor voor deze fotoshoot en als bonus was het ook een perfect golden hour plekje.


Op 14 april was het zover, Roxanne werd door haar moeder thuis opgehaald en we zouden elkaar op de locatie ontmoeten. Gewapend met een rookbom, een fles martini, zwarte ballonnen, nep grafkruizen en heel veel lol zijn we begonnen. En wat een fantastische foto's hebben we gemaakt!


Nogmaals bedankt dat ik deze te gekke shoot mocht doen!


fotograaf Roosendaal, Breda, BergenopZoom, Etten-leur, funeralofmyyouth, goldenhour, goudenuurtje, portretfotograaf, gezinsfotograaf,