Industriële zwangerschapsreportage


Een zwangerschap is een bijzondere en unieke ervaring die je als aanstaande ouder graag wilt vastleggen voor altijd. Om dit op een stoere en creatieve manier te doen, koos Fleur voor een fotoshoot in een oude suikerfabriek in Zevenbergen. De industriële uitstraling van de fabriek gecombineerd met de prachtige zwangere buik van Fleur leidde tot een fantastisch resultaat.


De Suikerfabriek is een lichte ruimte met veel lichtinval met ontzettend veel mogelijkheden. De combinatie van de ruwe en stoere elementen van de fabriek met de tederheid en zachtheid van de zwangerschap zorgde voor een unieke en speciale sfeer.


Het vastleggen van de zwangerschap is ontzettend belangrijk omdat het je later helpt om deze bijzondere tijd te herinneren. Het is een ervaring die je niet wilt vergeten en om deze op een creatieve en speciale manier vast te leggen, is iets waar je jaren later nog met veel plezier en liefde op terugkijkt. Een fotoshoot geeft je de mogelijkheid om deze prachtige tijd op een unieke manier vast te leggen en de herinneringen levend te houden.