Portretten

Het is mijn doel om iedereen goed op een foto te krijgen. Steeds meer mensen vinden het fijn om mooie foto’s te hebben van zichzelf, hun kinderen en/of hun kleinkinderen. Ben je op zoek naar een portretfotografe in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!


Bij portretfotografie is het belangrijk dat de shoot ontspannen verloopt en dat je je op je gemak voelt voor de camera. Zo’n portret moet niet geforceerd zijn en ik vind het belangrijk om de echte persoon te “vangen” op de foto. Een mooie blik, een oprechte lach: dat maakt de foto natuurlijk, puur en daardoor ontzettend krachtig. Je kunt kiezen voor een portret alleen, maar het is ook mogelijk om met meer personen tegelijk op de foto te gaan. Daarnaast is het ook een optie om de (klein)kinderen te laten portretteren.


Bij het maken van een mooi portret draait alles om het juiste gebruik van licht. Er zijn verschillende mogelijkheden; je kunt kiezen voor de foto in zwart–wit, maar ook in kleur kunnen er tijdloze portretten gemaakt worden. We overleggen samen welke setting het best past bij jouw wensen. Of het nu gaat om een zakelijk portret of om een foto voor thuis aan de muur, ik kan je helpen om een stukje tijd vast te leggen als herinnering voor later.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie dan hoor ik het graag!