Portretten

Het is mijn doel om iedereen goed op een foto te krijgen. Steeds meer mensen vinden het fijn om mooie foto’s te hebben van zichzelf, hun kinderen en/of hun kleinkinderen. Ben je op zoek naar een portretfotograaf in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij mij aan het juiste adres

Bij portretfotografie is het belangrijk dat de shoot ontspannen verloopt en dat je je op je gemak voelt voor de camera. Zo’n portret moet niet geforceerd zijn en ik vind het belangrijk om de echte persoon te “vangen” op de foto. Een mooie blik, een oprechte lach: dat maakt de foto natuurlijk, puur en daardoor ontzettend krachtig.

Je kunt bij mij terecht voor verschillende portretten. Eén hiervan is een tijdloos close-up portret op een zwarte achtergrond. Deze foto's worden met daglicht gemaakt.

Voorbeelden hiervan zie je hieronder.

De prijs voor een Tijdloos portret vindt je hier: Info en prijzen

Een andere mogelijkheid voor portretfoto's is in de studio waarbij ik gebruik maak van flitslicht. In deze studiosetting maken we niet alleen een close-up portret maar brengen hier meer variatie in door verschillende poses, verschillende kleuren achtergrond, lichtsettingen en kledingwissels. Je kunt kiezen voor een portret alleen, maar het is ook mogelijk om met meer personen tegelijk op de foto te gaan. We overleggen samen welke setting het best past bij jouw wensen. Hieronder zie je voorbeelden van foto's gemaakt in de studiosetting.

De prijs voor een studioshoot vindt je hier: Info en prijzen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie dan hoor ik het graag!

Follow me on Instagram
@mijke.bressers