Portretten

Het is mijn doel om iedereen goed op een foto te krijgen. Steeds meer mensen vinden het fijn om mooie foto’s te hebben van zichzelf, hun kinderen en/of hun kleinkinderen. Ben je op zoek naar een portretfotograaf in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij mij aan het juiste adres

Bij portretfotografie is het belangrijk dat de shoot ontspannen verloopt en dat je je op je gemak voelt voor de camera. Zo’n portret moet niet geforceerd zijn en ik vind het belangrijk om de echte persoon te “vangen” op de foto. Een mooie blik, een oprechte lach: dat maakt de foto natuurlijk, puur en daardoor ontzettend krachtig.

We nemen de tijd en maken niet alleen een close-up portret maar brengen hier meer variatie in door verschillende poses, verschillende kleuren achtergrond, lichtsettingen en kledingwissels. Je kunt kiezen voor een portret alleen, maar het is ook mogelijk om met meer personen tegelijk op de foto te gaan. We overleggen samen welke setting het best past bij jouw wensen. Dit kan op een binnen of buitenlocatie zijn. Hieronder zie je voorbeelden van een volledige op wens gemaakt portretfotoshoot.Ongeveer 1x per maand organiseer ik Portret minisessies. Tijdens deze minisessies kun je terecht voor een close-up portret met een zwarte achtergrond (zie voorbeelden onder deze tekst)

Een kort moment wat ideaal is voor kinderen of voor jezelf als je aan een enkele foto genoegt hebt. Meer informatie over de Portret minisessies vindt je hier.Of het nu gaat om een zakelijk portret of om een foto voor thuis aan de muur, ik kan je helpen om een stukje tijd vast te leggen als herinnering voor later.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie dan hoor ik het graag!Prijzen

Pakket 1

€195,00

Portretfoto Roosendaal Fotograaf Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom

Pakket 1

€195,00

- Inclusief 5 foto's welke je zelf kan kiezen uit een online galerij
- Geen tijdsdruk
- Advies over styling
-Fotografie op 1 locatie

Pakket 2

€ 295,00

Portretfoto Roosendaal Fotograaf Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom

Pakket 2

€ 295,00

- Inclusief 10 foto's
- Geen tijdsdruk
- Advies over locatie en kleding
- Fotografie op 1 locatie

Pakket 3

€385,00

Portretfoto Roosendaal Fotograaf Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom

Pakket 3

€385,00

- inclusief 20 foto's
- Geen tijdsdruk
- Advies over lcoatie en kleding
- Fotografie op 2 locaties

Let op, wil je graag beeldbank foto's voor je eigen bedrijf neem dan even contact met mij op dan denk ik graag met je mee en maken we een passende offerte.

 Bovenstaande tarieven zijn inclusief reiskosten voor zover binnen een straal van 20km vanaf postcode 4706LP (Roosendaal). Daarbuiten wordt €0,40 per km gerekend.Mochten jullie meer digitale foto's willen afnemen dan kan dat voor de volgende prijzen:

1 extra digitaal bestand: €15,00

5 extra digitale bestanden: €70,00

10 extra digitale bestanden: €135,00

15 extra digitale bestanden: €215,00