Zwangerschap

Je bent in verwachting! Een spannende tijd, of het nou je eerste zwangerschap of een volgende is. Je voelt je anders, jouw buik wordt groter en jij voelt het kindje bewegen. In deze periode zijn er veel speciale momenten en deze kun je vast laten leggen met een zwangerschapsfotoshoot. Later is het fantastisch om terug te zien hoe je er uitzag met die mooie dikke buik, waar je kindje veilig inzatat

Zwangerschap fotoshoot Roosendaal


Wanneer het beste moment om een zwangerschapsfotoshoot te doen kan verschillend zijn. Meestal wordt deze fotoreportage ingepland tussen de 30-35 weken zwangerschap. Je hebt dan een mooie zichtbare buik en je voelt je vaak nog fit genoeg. Dit kan uiteraard verschillen per persoon en hoe je zwangerschap verloopt. 

Een zwangerschapsreportage kan op een locatie naar wens plaatsvinden. Hieronder zie je voorbeelden van een zwangerschapsreportage op een buitenlocatie.

Voorbeelden van een stoere industriële locatie zoals de oude Suikerfabriek in Zevenbergen zie je hieronder.

Let op; voor het een shoot in de Suikerfabriek geldt een meerprijs ivm de huur. Meer hierover vind je op deze pagina: Informatie Suikerfabriek

Een fotoreportage bij je thuis behoort ook zeker tot de mogelijkheden. We zoeken samen de mooie plekjes in je huis op. En heb je een bad thuis? Dan behoort een melkbad ook tot 1 van de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie, dan hoor ik het graag! Twijfel je over wanneer je de reportage wilt laten plaatsvinden of waar je dit wil doen, dan kan je altijd even contact met mij opnemen om te overleggen. 

De prijs voor een Zwangerschapsreportage vindt je hier: Info en prijzen


Follow me on Instagram
@mijke.bressers