Gezin & Familiereportage

Geposeerd en ongeposeerd, we doen het allebei wanneer je op de foto komt!

Tijdens een familiereportage staan jullie als familie centraal en hier worden verschillende foto's van gemaakt. Maar er worden ook foto's gemaakt van andere combinaties los of samen. Bijvoorbeeld van de gezinnen apart, kleinkinderen samen, broers en zussen samen, opa en oma apart en met de kleinkinderen samen en uiteraard opa en oma met de eigen kinderen.

Alle opties zijn mogelijk en alles gaat in overleg. Indien gewenst kunnen er ook nog individuele portretten gemaakt worden.

Een familiereportage kan op een buitenlocatie naar wens. Mijn favoriete locaties zijn bij de Berk in Bergen op Zoom, het bos of de heide bij het Ossekopje, het bos bij Oosterhout en uiteraard is de Suikerfabriek in Zevenbergen ook één van mijn favoriete locaties. Meer informatie over de Suikerfabriek vind je hier.

Ik spreek het liefste aan het begin of aan het einde van de dag af. De zon staat dan mooi laag wat zorgt voor mooi zacht en warm licht.


Er zijn twee verschillende pakketprijzen voor een familiereportage. Welke pakket het beste bij jullie past ligt aan de grote van jullie familie en jullie wensen.

Je vind de prijzen hier: Info en prijzen. Mocht je twijfelen over welke pakket het beste bij jullie past, neem dan even contact met mij op, ik denk graag met jullie mee!Follow me on Instagram
@mijke.bressers